Echt weer iets voor mij…

Hee! Mijn officiële eerste blog, een vervroegd goed voornemen voor 2018 is het eigenlijk. Want een echt eerste blog is het niet, mijn vingers tikten wel vaker verhaaltjes die ik online plaatste. Helaas heb ik er nooit wat mee gedaan, tot nu toe. Al heel lang spookt het door mijn hoofd ‘Wat wil ik nou met mijn leven?’ en als gevolg een wervelwind aan ideeën waarvan niks een vaste vorm krijgt. Heel frustrerend. Ik ken mezelf en ben het goed in het roepen van het-maakt-me-eigenlijk-niet-uit-ik-vind-alles-leuk. Dus de ene dag ben ik ervan overtuigd dat ik volgende week een winkel open, maar na een nachtje slapen vind ik mezelf een goede nanny in Parijs. En de woensdag daarop zou ik zo weer op een vakantiepark op de hei willen werken. Dat is mijn probleem, ik vind zoveel leuk! En vrij weinig blijft echt lang in mijn hoofd zweven, behalve dan het schrijven op mijn eigen blog. Dat denk ik al lang, zó lang dat ik denk: nu moet ik er toch wel echt iets mee doen.

 

Vandaag kwam er dan eindelijk verandering in. Buiten was het code rood, net als in mijn hoofd. Er was niks te doen thuis. De was gedaan, er was geen vuil kopje te bekennen en alle naalden van de kerstboom had ik net opgeveegd. Ik staarde een beetje naar de vlokken die naar beneden vielen en toen kwam de opwelling. Snel haalde ik mijn rugzak met laptop, greep m’n creditcard en zette een muziekje op. Daar ging ik. In een paar uur tijd flanste ik deze blog, kocht mijn eigen domein, ging even buiten wandelen in de vesting, en nu zit ik op de bank mijn eerste blog te tikken.
YES! Ik heb nooit kunnen bedenken, dat wanneer ik mijn blog zou starten, wat het onderwerp dan in vredesnaam moest zijn. Vandaar dat ik er nooit mee begon, want ik moet toch lezers zien te trekken op een of andere manier. Als ik de ene dag over het optuigen van mijn Harry Potter kerstboom typ en de volgende dag over een reisje naar Shanghai, wie gaat dat dan volgen? Maar beide hebben ze wat gemeen: levensgenieten.

Zo simpel?
Ja.

Ik kan zo lekker genieten van alles wat ik doe. Al gaat het om een lekker bakje koffie in de ochtend of een rondje in mijn mooie stadje Heusden. En of dat mensen gaat boeien, die avonturen, dat weet ik niet. Maar ik kan in ieder geval even lekker schrijven, dus het ook goed voor mijn eigen flow.

Hopelijk kan ik jou als lezer ook interesseren om een kijkje in mijn leven te doen. Veel leesplezier!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: