Lachen met Ali

Follow my blog with Bloglovin
Van de week viel er eindelijk weer eens een pakketje uit China op de mat. Nou ja, niet echt op de mat. Hij bleef steken in de brievenbus, met desastreuze gevolgen.
Het was een pakketje waar ik al zo lang op aan het wachten was, dat ik het eigenlijk alweer was vergeten. Het koste me maar liefst $ 2,25 bij AliExpress. En zo kwam het binnen…

Eigenlijk moest ik enorm lachen toen ik thuis kwam van een dagje werken. De koker was echt met moeite door de brievenbus gepropt en nu leek het een behoorlijk komische setting. Een paar wiebelogen boven de brievenbus hadden niet misstaan. Helaas had ik die niet op voorraad, anders had ik het gedaan!
Eerst had ik geen flauw idee wat het was, maar daar was ik snel achter. Een Harry Potter poster die ik voor mijn woonkamer had gepland, maar die er nooit zal komen te hangen. Waarom?

Naast dat ik het besteld had op 8 oktober 2017 (en dus binnengekomen op 3 februari 2018) is m’n interieurkeuze ook een tikkeltje veranderd. Zo ben ik op zoek gegaan naar zwart wit posters, in plaats van meerkleurige.
Na het uitpakken bleek hij toch niet zo mooi te zijn als gedacht. Kijk maar.
In eerste instantie ziet -ie er super gaaf uit, op die enorme kreukellijn na. Totdat ik wat dichterbij keek. Een groot pixelparadise. Waarschijnlijk geprint bij Ting Ting thuis, op een of andere goedkoop papiertje.
Gelukkig kreeg ik daar nog wel een net bericht bij.

“Dear costumer, Thank you for your support, buy 3 give 1, we will give you a free poster.
I wish you a happy every day, Your seller.”

Hahahaha. Dat is toch prachtig.

Je zult begrijpen dat deze helaas bij het oud papier komt. Of ik een nieuwe poging ga doen, dat weet ik nog niet. Wel voor andere producten trouwens! Ik kocht al van alles zoals:

Een té schattig telefoonhoesje:

En dit fantastische horloge!


Op dit moment wacht ik met smart op 11 artikelen die binnen moeten komen…spannend!
En, heb jij al eens geshopt bij Ali?
I wish you a very happy every day!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: