Mooie-momentjes-maand… juni!

In juni heb ik…

…hard gewerkt, maar daardoor een reis naar Tokyo geboekt.
…een boete gekregen, maar wel nieuwe vrienden gemaakt.
…getwijfeld, maar tóch gedurfd.
…een lekke band met de auto gekregen, maar hard gelachen.

Een simpele rekensom in de, zojuist toegewezen, mooie-momentjes-maand:
Ik ging naar drie feestjes en daardoor dronk ik zo’n twaalf biertjes, op één avond wel te verstaan. Wat een feest was dat! Om bij te komen genoot ik twee keer van de brandende zon op de dijk en genoot ik van twaalf dagen Zweden. Door al dat gereis kwam ik door vijf landen en belandde ik bij drie pretparken.
Een ander gezellig uitje waren de vier logeerpartijtjes bij vrienden, waar ik vaak op de bank belandde. We smikkelden twee keer van een lekker etentje in de stad en ik leegde m’n pinpas twee maal om nieuwe outfits te shoppen. Ik las tussendoor ook nog eens drie boeken en een één flow uit. En een groot deel las ik toen ik mijn stoeltje twee keer uitklapte op de dijk. Ik werkte vijftien dagen bij de Efteling, en één dag ging ik weer aan de slag om te schminken. In de auto onderweg naar werk, vrienden en op reis haalde ik een nieuw record: zesentwintig keer hetzelfde nummer luisteren achter elkaar. I know…
Het gezellige thuisgevoel voedde ik met zes nieuwe plantjes voor bij de voordeur.

Ik heb genoten van al dat kleine goeds van juni, die alle stomme dingen, die elke maand toch wel weer verschijnen, me dat laat vergeten. Het is niet perfect, maar het was wel 100% genieten van het wél perfecte! Tel maar eens wat jij afgelopen maand allemaal als geluksmomentjes hebt gezien, dan tel je je eigen geluk.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: