Ik heb betere voornemens..!

De feestdagen zijn weer voorbij en we zitten al 20 hele dagen in het nieuwe jaar. Ja, ook 2018 is weer als een sneltreinvaart voorbij gesjeesd. Ik sloot hem af met een glimlach en met heel veel plannen voor het nieuwe jaar. Voor mijn gevoel wordt dit een ´bijzonder´ jaar, waarvan ik van plan om het propvol te duwen met heel veel leuke momenten en avonturen. Maar waarom bijzonder? Ik zal het je vertellen… ik word 30 jaar. Au. Help. Pijnlijk. Het voelt als echt volwassen worden en om dat te vieren moet dit jaar het beste jaar ooit worden!
In gedachten heb ik een hele lijst gemaakt met dingen die ik toch echt móét gaan doen. Waaronder eens alleen op reis, maar ook sparen. En afvallen, maar ook lekker eten. Ik moet ook eindelijk eens fotoboeken gaan bestellen maar mijn huis niet weer volproppen met spullen. Niet weer de hele zomer 50 uur werken, maar wel genoeg centen verdienen. En vooral véél meer blogs schrijven, maar niet meer zo vaak op de laptop hangen.

Tja, een lijst met allemaal tegenhangers die waarschijnlijk toch allemaal gaan gebeuren gok ik zo. 2019 ben ik in ieder geval begonnen met het énorm opruimen van mijn huis én eet ik weer (redelijk) braaf koolhydraat arm. Kijk, een sporterslichaam ga je mij niet zien krijgen maar ik moet in ieder geval het gevoel hebben dat ik straks weer gewoon het zwembad in kan duiken. En dan graag zonder me een zwanger nijlpaard te voelen. Qua reizen ligt er al iets heel erg tofs in het verschiet, namelijk een reis naar mysterieus Marokko! Ik kan niet wachten tot we het vliegtuig instappen op weg naar kamelen, de sahara en medina’s.

Die fotoboeken, dat is nog een dingetje… De reis van Shanghai in 2017, Zweden en Tokyo in 2018 moeten allemaal nog gemaakt worden.

Alleen op reis, daar denk ik nog hard over na. Maar stiekem zou ik héél graag ‘gewoon’ naar Parijs gaan en door kleine onontdekte straatjes struinen. Ergens op een hoek een café au lait drinken met een warme croissant en naar Versaille gaan. We gaan het zien..!

Wat denk je dat ik nog meer moet doen om mijn 30e levensjaar te vieren?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: