toffe reis items op AliExpress

30x de tofste reis items op AliExpress

Ondertussen een wereldwijd bekend fenomeen: AliExpress. Je kent het wel: je collega komt telkens op het werk met wéér een toffe tas of gaaf horloge. En als je vraagt hoe ze daaraan komt: ‘Oh, van Ali!’. Ik ben er zelf schuldig aan hier té vaak dingen te bestellen want het is helemaal niet goed voor onze Nederlandse economie. Maar, ach… Ik heb mijzelf beloofd dat als ik later oud ben en genoeg geld heb, dat ik dan niet meer bij dit soort sites koop. Tot die tijd… bestellen maar! En daarom een 30-tal reis spullen die te tof zijn om niet in je winkelmandje te stoppen.

Opbergen
1. Fjall Raven Kånken
Tik in de zoekbalk ‘backpack kanken’ en voila, uitkiezen maar. Het is ongelofelijk maar waar, inmiddels heb ik er al 3 besteld waarvan ze alle 3 niet te onderscheiden zijn van echt. Ik zou bijna zeggen: spaar ze allemaal. Want deze tas is echt helemaal hip.

2. Opbergzakken
Serieus, dit is echt heel erg handig om je koffer in te pakken. Ik krijg het namelijk telkens weer voor elkaar dat de boel ontploft van de rommel. Een beetje organiseren dus door deze hele hippe zakken in te slaan. En deze vind ik ook heel erg leuk!

3. Schoenenzak
Om nog even verder te gaan over zakken, maar deze voor je schoenen. Nooit meer je tas onder het zand vanwege je schoenen.

4. Regenhoes
Nooit meer natte spullen in je rugzak door een simpele hoes. Kost nauwelijks ruimte want je vouwt ‘m zo op. En het kost je maar een eurootje. Ik zeg goede deal!

5. Munten dispenser
Oh, hoe ik telkens sta te klungelen met buitenlands muntgeld… Zo erg dat de caissières staan te zuchten en te steunen omdat ik het niet kan vinden. Dan geef ik altijd maar een briefje waardoor het probleem alleen maar groeit: nog meer munten. Einde van dat probleem!

6. Portemonneetje
Die munten dispenser moet je ergens in kwijt, samen met je briefgeld. In één van deze hele leuke portemonneetjes, dus! (Check deze of deze ook eens!)

VERZORGING
7. Mini deo
Dit is zo handig! Je zet je eigen parfum op dit flesje en vult ‘m. Altijd de perfecte hoeveelheid voor op reis en je kunt ‘m telkens opnieuw vullen. En nooit meer slepen met zware parfumflesjes.

8. Brillendoek
Ik ben brildragend en ik heb er zo’n enorme hekel aan als er vlekken op mijn bril zitten. Daarom neem ik er altijd meerdere mee. 1 in iedere tas.

9. EHBO Kit
Ga nooit op reis zonder medicatie voor ’t een of ’t ander. Ik heb het één keer meegemaakt in Japan, waar ik midden in de stad buikloop kreeg van het drinken van ‘heilig’ water. De pillen lagen in de hotelkamer, dat doe ik dus nooit meer! Ook een pleister en paracetamol is geen overbodige luxe.

10. Pillendoos
Vanwege mijn diabetes en allergieën heb ik elke dag 3 tabletten in te nemen. Met deze handige dispenser vergeet ik ze niet, en zijn ze handig gedoseerd.

11. reishanddoek
Deze stof is fantastisch! Je zou ze bijna voor thuis ook inslaan. Een fijne zachte én dunne stof waar jij snel droogt bent, en die handdoek ook. En dat in een klein formaat.

12. Lege flacons
Shampoo, conditioner, douchegel, scrub en dagcrème. Alles kan erin!

13. Mini haarborstel
Na een paar uur reizen voel je je meestal niet heel fris en netjes. En dan in ieder geval je haar kunnen kammen is al heel wat!

APPARATUUR
14. Oordopjes klem
Ken je dat probleem dat je oordopjes helemaal in de knoop zitten. Met dit hele simpele bandje is dat verleden tijd. En het kost nauwelijks ruimte in je tas.

15. Powerbank
Zonder powerbank komt mijn telefoon zijn dag niet door, dus heb ik er altijd ééntje mee.

16. mini kabel
Hoe groter de kabel, hoe meer ruimte in je tas. Dus: een kleine kabel voor je telefoon!

17. audio splitter
Gezellig met z’n tweetjes naar hetzelfde luisteren kan met deze splitter. Súper handig

18. Adapter
Een universele reisadapter voor alle stopcontacten ter wereld en zo compact als het maar kan!

19. USB hub
Je hebt één stopcontact gevonden in je hotelkamer en je hoopt er nog een te vinden door achter kasten en onder je bed te zoeken. Neem je zo’n usb oplader mee met meerdere poorten dan heb je aan één contact genoeg om al je devices op te laden.

20. En hier kan het allemaal in
Als je al je apparatuur niet in je tas wilt laten slingelen, kan zo’n speciaal tasje heel goed uitkomen. Ook ideaal voor bij de douane.

ACCESSOIRES
21. Kofferlabel
Ali heeft er miljoenen om van te kiezen, maar deze, deze en deze zijn mijn favoriet. Dit is toch super leuk om je tas mee te sieren.

22. Dagboek
Ik ben zo iemand die een dagboekje bijhoudt en er tickets en dergelijke in plakt. Want ik vind het heerlijk om op een druilerige zondag mijn verhalen terug te lezen. Op Ali zijn er héél veel notebooks om van te kiezen.

23. Paspoort cover

Te leuk om niet te bestellen. Maar praktisch? Nee. Elke keer bij de douane moet -ie uit de hoes. Maar, hé, hij is wel té leuk!

24. Sokken!
Schoenen uit in het vliegtuig is iets wat ik bijna als eerst doe als ik eenmaal gesetteld ben. Met een paar hippe sokken ben je helemaal de blitz.

25. Kofferband
Die extra aankopen die je écht nog nodig wilde kopen op het vliegveld, hou je makkelijk bij zonder veel te hoeven sjouwen.

26. Sieraden
Dure sieraden kun je beter thuis laten en vervangen voor bijvoorbeeld dit kettingkje. Hoe leuk! En wat dacht je van deze?

27. TSA slot
Niet alleen handig voor aan je koffer, maar ook voor je tas. Ongewenste indringers kunnen dan niet bij jouw geliefde spulletjes.

IN HET VLIEGTUIG
28. Ooglapje
Oké, ik moet bekennen dat ik deze nog nooit gebruikt heb maar het wel altijd mee heb. Wie weet komt er ooit een moment van wel…

29. Kussen
Een must voor het vliegen, zeker bij een hele lange vlucht. Zonder kussentje krijg je écht last van je nek. Kijk deze met dat vosje, die vind ik zó leuk!

30. Reisoordopjes
Last van rumoerige buren? Hup, dopjes erin en het geluidsoverlast is voorbij.
Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: